Lyktvandring bland troll och granar
Fredag 8 feb kl 18-20 (FULLBOKAD)
Fredag 1 mars kl 18-20 (FULLBOKAD)

Ta med familjen och följ med på en spännande kvällstur i skogen med lyktor i händerna. Vi följer en liten skogsstig och längs vägen får vi reda på mer om troll och älvor. Vi avslutar med semmelfika runt lägerelden i skogsbyn. Tänk på att det är mörkt och vinter. Så ha rejäla skor och kläder efter väder. Rekommenderad ålder är från 4 år.
Pris: 100 kr/person. Anmäl dig genom ett mail till info@palstorpshage.se  Uppge namn, ålder och eventuella allergier. Obs! Begränsat antal platser på lyktvandringen.

Vintermarknad i Palstorps skogsby
Lördag 9 feb kl 11-14

Mysig vintermarknad i skogsbyn med eldar, vindens sus, skratt, mat och hantverk. Kom och ät lunch eller fika runt lägerelden i skogsbyköket. Mys med hästar och låt barnen rida en tur. Gå vår vinter-tipspromenad i skogen och ha chansen att vinna fina vinster. I våra stugor finner ni lokala utställare med försäljning. Testa på att gå slackline. Kom och kika in skogsbyns nya vedeldade bastu och var med i vår bastutävling för att ha turen att vinna en bastukväll i sommar. Välkomna!

Kom på familjeäventyr till vår lek- och upplevelsegård!

I hagen blandas bus och äventyr med mys och gemenskap. Klättra i hinderbanor. Gå Tildas naturstig och lär dig mer om djuren i skogen. Susa ner i linbanornas traktorsitsar.  Mys en stund i vår sagohörna. Hoppa hö. Grilla något gott vid eldplatsen. Läs mer här...

Palstorp skogsby - ta familjeäventyret ett steg till!

Lek och busa i hagen så mycket ni vill även efter stängning. Laga god mat i vårt härliga och välutrustade skogsbykök, mys runt eldplatsen och berätta historier för varandra. Sov sedan gott i någon av våra lekfullt byggda stugor mitt i skogen. Läs mer här...